Heeft u een belangrijk stuk van de puzzel over het hoofd gezien ? 

  een onderliggende neurologische component achter chemische gevoeligheid en verwante aandoeningen

Voeding , supplementen en een niet - giftige levensstijl zijn een essentiële grondslag voor de gezondheid - maar ze kunnen alleen zo ver gaan .

 Hoeveel jaar bent u bereid te verliezen jagen voedingswaarde fixes die nooit veel voor ? 

Brain Omscholing is een doorbraak in Healing

voor mensen uitgedaagd door chronische milieu ziekten

( Neuro eiwitten en vetten + Somatische release Therapie ) - Primaire Milieu Triggers = Neuroplasticity Super Hero Powers

stimuleren uw gezondheid van de hersenen naar je hersenen omscholing praktijk te maximaliseren - laten wij u zien hoe!

De programma’s beschikbaar in het Nederlands :

Amygdala Omscholing Programma voor Herstel van het chronisch vermoeidheidssyndroom , Multiple Chemical Sensitivity en Fibromyalgie

Het Nederlandse programma bestaat uit een handleiding / Nederlandse versie van de inhoud van dvd’s, audio-cd’s dvd’s in het Nederlands en Engels .

Het programma omvat een geld -terug-garantie : Als de klachten niet verbeteren in zes maanden, kunt u volledige terugbetaling te vorderen.

Voor meer informatie, bezoek de Gupta Programma website en klik op de Nederlandse vlag in de rechterbovenhoek van het scherm.

Hersenen omscholing heeft mijn wereld veranderd. Ik gebruikte een combinatie van de Gupta Amygdala Omscholing ™ programma, de Dynamic Neural Omscholing System ™, de Emotional Freedom Technique (EFT) en FasterEFT. Ik werkte samen met Frances Goodall (een gecertificeerde Gupta en EFT coach), EFT coach Lisa Sneeuw en FasterEFT coach Diana Kottle (voordat ze ontwikkeld De Kottle Code®) op verschillende tijdstippen over meerdere jaren. Omdat ik liep Planet Thrive en ondergedompeld in de MCS wereld voor vele jaren, het kostte me meer om verbeteringen dan iemand die 100% toegewijd aan het doen van de programma’s was te zien. Uiteindelijk heb ik bij toeval ontdekt dat ik moest volledig onthouden van de computer (EMF) te gebruiken voor 2 weken voor de hersenen omscholing effectief in elke echte manier op mijn hersenen was. Na deze, mijn hersenen plasticiteit aanzienlijk toegenomen en ik had enorme doorbraken na volgehouden inspanning en focus op de oefeningen uur na uur, dag na dag. Binnen twee weken, was ik eindelijk in staat om een ​​aantal bedden te gebruiken en dragen meer kleding na jaren van slapen op de vloer of op een stoel zonder opvulling of bekleding. Ik kon kleren die mijn persoonlijke stijl tot uiting, met kleuren en patronen te kopen, na vele jaren van monotone outfits, meestal ongeverfd. Ik kon kleding tolereren na 1 of 2 wasbeurten in plaats van de 15 uur van koken en wassen van kleding over en voorbij. Na deze eerste verbeteringen, stapte ik uit de buurt van het gedisciplineerd karakter van deze programma’s en gebruikt het echte leven om mijn hersenen omscholen, verhuizen van de veiligheid van de buurt MCS in Snowflake, Arizona dat ik het leven in en om een ​​meer bevolkt gebied waar ik kan toegang krijgen tot medische zorg en cultuur. De verbeteringen bleven komen. Ik slaap nu op een bed met warme dekens, hebben een volledige en kleurrijke garderobe, en hebben veel meer van een “leven” dan ik de afgelopen 15 jaar. Geef niet op!
Julie Genser

oprichter, PlanetThrive.com + LimbicRetraining.com

Mestcel Disorders, Genetische methylatie Cycle Polymorphisms , Mold ziekte , de ziekte van Lyme en meer ... genezing van een bijbehorende overgevoeligheid syndroom is mogelijk niet uit wat uw diagnose of etiket !

als duizenden anderen met deze diagnoses het al gedaan hebben , zo kun jij ook .
  Vrijheid zal nooit de smaak zo goed .